dilluns, 20 de juliol del 2009

Cap de setmana a MadriT I


El cap de setmana teníem prevista una excursió a MadriT. Ens comboià una amiga nostra que acaba d'adquirir la doble nacionalitat valenciana/madrilenya. Anna, que és així com li diuen és oriünda (o més bé endèmica) del poble del pequeprix. De bon matí, agafàrem el cotxe i marxàrem cap a la Meseta.
Tot just acabats d'arribar ens foteren una multa de 90 euros que imagine servirà per finançar el sistema bilingüe madrileny que la presidenta diu que promociona (no pensem pagar-la Espe). No saps tu bé amb eixos diners la quantitat de ciutadans espanyols que podem discriminar i deixar-los sense estudiar en espaNol.
Després del trasbals férem un passeig per "Chueca" un famós barri gai ple de terrasses i restaurants. Acabàrem sopant en un bar de tapes. De primer; creïlles, de segon; braves i de tercer: xips. Ahivahí! Quina manera d'enganyar el personal oferint noms sofisticats, si a la fi tot és el mateix!
En acabant se n'anàrem a una taberna de vins on provàrem alguns caldos típics que acabaren de donar-nos el puntet (o de rematar-nos). Un taxi aprenent de pel·lícules de persecucions ens va dur a casa...

Demà més...

PS: He descobert els hipervincles, el que no sé, és si funcionen.